Wie zijn wij

Goede Communicatie

Goede communicatie is de kern van elke goede samenwerking.
Dit is een vaardigheid die ik goed beheers.

Open & Eerlijk

Het is belangrijk om elkaar te vertrouwen. Daarbij hoort openheid en eerlijkheid. Ik streef ernaar zo transparant mogelijk te zijn en goed aan te geven waarin ik kan ondersteunen.

Oplossingsgericht

Er zijn weinig problemen die niet opgelost kunnen worden. Ik denk graag samen met jouw organisatie mee over zorg gerelateerde vraagstukken.

Optimistisch

Ik zie weinig beren op de weg. Willen we iets oplossen? Dan gaat dat ons lukken.

Leanne Verdonck

Ik ben Leanne, oprichter van Live Vital. Ik ben in 2019 afgestudeerd. Na mijn studie Geneeskunde heb ik eerst een jaar in een verpleeghuis gewerkt om werk te kunnen combineren met mijn laatste jaar topsport. Hierna heb ik meerdere jaren op de spoedeisende hulp gewerkt in Nederland en op Bonaire. Zowel intra- als extramuraal verandert de zorg continu. Dit zorgt ervoor dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen komen. Het meedenken over zorg gerelateerde vraagstukken en vooral het oplossen ervan vind ik erg leuk. Daarom heb ik in 2019 Live Vital opgericht. In eerste instantie deed ik dit naast mijn fulltimebaan, maar ondertussen werk ik parttime als dokter en besteed ik de rest van mijn tijd aan Live Vital.

Wie zijn wij

Goede communicatie

Goede communicatie is de kern van elke goede samenwerking. Dit een vaardigheid die ik goed beheers.

Open & eerlijk

Het is belangrijk om elkaar te vertrouwen. Daarbij hoort openheid en eerlijkheid. Ik streef ernaar zo transparant mogelijk te zijn en goed aan te geven waarin ik kan ondersteunen.

Oplossingsgericht

Er zijn weinig problemen die niet opgelost kunnen worden. Ik denk graag samen met jouw organisatie mee over zorg gerelateerde vraagstukken.

Optimistisch

Ik zie weinig beren op de weg. Willen we iets oplossen? Dan gaat dat ons lukken.

Leanne Foto

Meet the founder

Leanne Verdonck

Ik ben Leanne, oprichter van Live Vital. Ik ben in 2019 afgestudeerd. Na mijn studie Geneeskunde heb ik eerst een jaar in een verpleeghuis gewerkt om werk te kunnen combineren met mijn laatste jaar topsport. Hierna heb ik meerdere jaren op de spoedeisende hulp gewerkt in Nederland en op Bonaire. Zowel intra- als extramuraal verandert de zorg continu. Dit zorgt ervoor dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen komen. Het meedenken over zorg gerelateerde vraagstukken en vooral het oplossen ervan vind ik erg leuk.

Daarom heb ik in 2019 Live Vital opgericht. In eerste instantie deed ik dit naast mijn fulltimebaan, maar ondertussen werk ik parttime als dokter en besteed ik de rest van mijn tijd aan Live Vital.

Ons Team

Luka te Lindert

Arts

Anouk Moens

Arts

Dominik Klöppner

Arts

Jasmijn Broerze

Arts

Christiaan Meerkerk

Arts

Anne van der Linden

Arts

Britt van der Arend

Arts

Martijn Tuinte

Arts

Sebastian Klöppner

Arts

Murin Gad

Arts

Florine Guilonard

Medisch Professional

Benthe van Rossem

Medisch Professional

Wat mijn klanten zeggen