Wat vinden zij

Wij zijn enorm te spreken over de samenwerking met Leanne en Live Vital. Live Vital levert professionele en kundige artsen voor de keuringen die wij uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Daarnaast worden wij ontzorgd bij het plannen van de artsen en denkt Live Vital mee over onze processen en het optimaliseren van onze dienstverlening. De korte lijntjes en flexibiliteit maken dat wij het erg prettig vinden om met Live Vital samen te werken.

Jesper Vermeulen - Projectmanager Adaptics

Mijn samenwerking met Live Vital (Leanne) heb ik als zeer prettig ervaren. Leanne communiceert duidelijk en is tijdens werkzaamheden laagdrempelig bereikbaar voor vragen. Ze is erg betrokken en vraagt naar je ervaringen en verbeterpunten.

Jasmijn Broerze- Arts

Leanne is secuur en daadkrachtig. Het is prettig om voor en met haar te werken. Ze wil dat alles super goed geregeld is en zal daar alles aan doen.

Valerie Prins- Arts

Als keuringsarts heb ik het genoegen gehad samen te werken met Leanne. Zij is zeer goed georganiseerd en heeft een scherp oog voor detail, waardoor ik altijd soepel en efficiënt met haar heb samengewerkt. Ze is toegewijd aan haar werk en zet zich volledig in voor de gezondheid en het welzijn van haar cliënten. Ik heb haar altijd ervaren als een empathisch en betrokken arts, die altijd klaarstaat om te helpen en advies te geven. Ik heb met plezier samengewerkt namens Live Vital voor Adaptics en ik kan Leanne dan ook van harte aanbevelen.

Britt van de Arend- Arts

Een prettige professionele samenwerking met Live Vital, altijd gericht op kwaliteit en op verbetering. Een bedrijf met veel potentie voor de toekomst.

Luka te lindert- Arts

De communicatie met Leanne is altijd snel en duidelijk. Ze heeft me erg geholpen om als arts-Zzp’er aan de slag te gaan!

Nathan Bontekoning- Arts

Voor onze arbodienst ArboVita waren wij op zoek naar een hands on bedrijf dat voor ons PMO’s (Periodiek Medisch Onderzoek) en PAGO’s (Periodiek Arbeidsgeneeskundig Onderzoek) kon uitvoeren. Als Arbodienstverlener hebben we een groot scala aan branches in onze portefeuille. Daarom is het voor ons belangrijk dat de keuringsarts laagdrempelig benaderbaar is en uiteraard is professionaliteit een absolute must voor ons. Wij hebben dit gevonden in Leanne Verdonck/Live Vital. Leanne heeft een zeer proactieve houding, is prettig in de omgang, reageert snel op vragen, denkt graag mee en geeft goede voorlichting over wat de werkgever én de werknemer kunnen verwachten tijdens en na de keuring. Haar rapportages zijn helder en voor iedereen duidelijk. Wij als ArboVita zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met Leanne/Live Vital en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van haar diensten.

Susanne Dijkstra- Directrice ArboVita