Wat doen wij

Wat doen wij

We zijn een nieuw project gestart. We willen meer basisartsen inzetten in de huisartsenpraktijk. Dit heeft meerdere voordelen. Het verlicht de werkdruk voor huisartsen, het verbetert de toegankelijkheid voor patiënten in de eerste lijn en daarnaast geeft dit basisartsen de kans om te proeven aan het mooie vak huisartsgeneeskunde met als doel dat meer basisartsen kiezen voor de opleiding tot huisarts.

Bijna overal in de zorg is er een tekort aan artsen. Live Vital kan in opdracht een geschikte arts voor jouw organisatie zoeken. Dit komt onder andere door het grote netwerk onder basisartsen in verschillende regio’s in Nederland. Daarnaast helpt Live Vital bij het bedenken van een concept dat het (nog) aantrekkelijker maakt om bij jouw organisatie aan de slag te gaan.

Een preventief medisch onderzoek (PMO) is een onderzoek gericht op het vroegtijdig opsporen van, al dan niet werk gerelateerde, gezondheidsrisico’s. Live Vital voert deze PMO’s zelf uit in opdracht van bedrijven of in opdracht van arbodiensten.
Voor verschillende soorten medische keuringen detacheren wij keuringsartsen. Onze artsen zijn getraind in het uitvoeren van onder andere bodemsaneringskeuringen en ademluchtkeuringen.
Live Vital helpt met het oplossen van zorg gerelateerde vraagstukken. We denken mee, maar helpen daarnaast ook met het uitvoeren of implementeren van het nieuwe plan.

Wat mijn klanten zeggen